Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові діда підозрюють у зґвалтуванні онучки

У прокуратурі Харківської області повідомили про шокуючий злочин. 34-річного чоловіка підозрюють у нарузі над 10-річною дитиною, як стало відомо Вісті Ньюс. Він є названим дідом жертви. Обвинувальний акт щодо факту задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчиненого щодо малолітньої, 5-го лютого передали до Ленінського районного суду.

Деталі злочину оприлюднила Катерина Шевцова, керівник Харківської місцевої прокуратури №1.

Підозрюваний жив у квартирі своєї співмешканки, вона старша за нього, їй 45 років. Разом із парою жила й онука жінки. Дитина часто лишалася під наглядом “діда”.

Як зазначають у прокуратурі, в один із вечорів жінка повернулася додому, коли її співмешканець гвалтував дівчинку. Це сталося 27 грудня 2017 року. Бабуся про наміри чоловіка не здогадувалася, пізніше слідчі встановили, що молодик неодноразово пробував схилити дівчинку до статевих стосунків. Але вона відмовлялася, за мовчання чоловік давав їй гроші, а потім напав на неї. Зараз він під вартою. За ч. 3 ст. 153 КК України йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023