Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові через інцидент із воротами на шкільному стадіоні дитина в реанімації

У Харкові черговий інцидент із воротами на шкільному стадіоні. У Московському районі постраждав 6-річний хлопчик.

Зі слів чергового лікаря, 14 вересня близько 18:00 медики виявили на шкільному стадіоні по вулиці Академіка Павлова дитину без свідомості, поруч на землі лежали металеві футбольні ворота.

Що відомо про стан дитини? Хлопчик у тяжкому стані знаходиться в реанімації у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. За інфомацією заступниці головного лікаря, стан важкий, стабільний. Хлопчик отримав ЧМТ, знаходиться в свідомості.


На даний час усі обставини події з’ясовує слідчо-оперативна група. Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд.

Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 2 до 5 років тюремного ув’язнення, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023