Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харкові 11 грудня творчий вечір Володимира Козлова разом із МАСО «Слобожанський»

“Радість, яку не спинити” – у Харкові пройде творчий вечір Володимира Козлова. Заслужений артист України виступить разом із МАСО «Слобожанський». Дата – 11 грудня. 
За вікном зривається холодний сніг, на порозі топчеться зима… щодня кожен з нас стикається з новими труднощами, які приніс нам 2020 рік. Але все одно так хочеться жити і любити, сподіватися на краще і радіти кожному новому дню. А що може бути найкращим приводом для радості, ніж народження нового життя, народження сина? Нещодавно один чарівний чоловік, оксамитовий баритон якого з першої секунди заворожує своєю силою, яскравістю і милозвучністю, став щасливим батьком. Таку радість неможливо стримати межами однієї родини, такою радістю хочеться ділитися з усіма і співати на повні груди. От і улюбленець харківської публіки, володар одного з найкращих голосів країни Володимир Козлов має нестримне бажання поділитися такою радістю зі своїми шанувальниками.

Цього разу Володимир з’явиться перед вами на сцені в новій іпостасі заслуженого артиста України. Ця по праву заслужена нагорода надихнула його на нові звершення.

Отже, з радістю запрошуємо вас 11 грудня, у п’ятницю, у старовинний Будинок Алчевських, на сцені якого виникнуть улюблені образи Фігаро і Дон Жуана, Онєгіна і Містера Ікс, де окрім улюблених арій вітчизняних та зарубіжних композиторів ви почуєте багато нових творів у виконанні Володимира Козлова та Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський», яких поєднує давня дружба і творча співпраця.

На вас чекає радість, яку не спинити…

Соліст – Володимир КОЗЛОВ (баритон), заслужений артист України, лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів, учасник Національного телешоу «Зірки в опері», соліст Схід Опера та Харківського академічного театру музичної комедії. Його талантом захоплюються не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Диригент – заслужений діяч мистецтв України Юрій ЯКОВЕНКО.

Чекаємо на вас 11 грудня у п’ятницю о 18:30

Будинок Алчевських, вул. Жон Мироносиць, 13 (ст. метро «Архітектора Бекетова»)

Подія відбудеться у безпечному форматі згідно карантинних вимог, Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та Постанови КМУ № 641 від 22.07.20. Наповненість залу – 50%.

Дотримуйтесь маскового режиму та будьте здорові!

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023