Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харківському зоопарку пінгвінам присвятили конкурс малюнків

Тріо пінгвінів подорожували Харковом. У міському зоопарку пройшов конкурс малюнку «Пригоди пінгвінів у Харкові», героями якого стали три пінгвіни Гумбольдта.

Місяць тому з Німеччини до Харківського зоопарку привезли трьох самочок перуанського пінгвіну. Дівчат звуть Агата, Маргарет і Шарлотта. Пінгвіни оселилися в зоопарку вперше за всю його понад сторічну історію.

Конкрус оголосили кілька тижнів тому на сайті та в соцмережах Зоопарку. Активність учасників здивувала – пінгвінів настільки чекали в Харкові, що малюнків надіслали кілька сотень. Кращих художників нагородили вже цими вихідними. Тематичні солодкі подарунки – шоколадки з пінгвінами – учасникам презентував фірмовий магазин кондитерської фабрики «Сладкий мир», відомий виробництвом саме натуральних солодощів для дітей. Адже використовують високоякісні інгредієнти. “Сладкий мир” – флагман крафтового – справжнього шоколаду та перший вітчизняний виробник органічних ласощів.

В подальшому ж подібні тематичні заходи про домочадців зоопарку будуть проводитися постійно.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023