Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У харківському зоопарку народилося верблюжа

У зоопарку Харкова поповнення – 21 січня народилося верблюденя.

Малюк (хлопчик) з’явився у праі Наташі і Саші, які приїхали до України з зоопарку з Астрахані у 2011 році.

Фахівці зоопарку повідомили, що це неперші пологи для самиці верблюдів. Дитинча народилося швидко. Зазвичай потомство у верблюдів з’являється у період з середини березня по травень.

Малюк здоровий. За кілька годин після народження піднявся і пішов за мамою. Низькі температури верблюденя сприймає абсолютно нормально, увесь час знаходиться з мамою на свіжому повітрі і активно набирається сил завдяки молочному вигодовуванню, яке буде тривати приблизно від 6 до 18 місяців. А десь з двомісячного віку малюк почне цікавитися іншими кормами, які поступово будуть введені до раціону: трава, сіно, висівки, морква, буряк.

Горбиків у малюка поки немає, є лише їх зачатки без внутрішнього жиру. За кілька місяців вони набудуть вертикального положення.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023