Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харківському Будинку актора на глядачів чекає блискуча п’єса “Zельда”

20 вересня у Харківському Будинку актора на глядачів чекає блискуча театральна робота, одна з найбільш зворушливих вистав останніх років.
“Zельда” – п’єса про кохання всього життя відомого американського письменника Скотта Фіцджеральда, автора романа “Великого Гетсбі” й багатьох інших. Одна з найкращих жіночих ролей нашого міста!Це історія про те, як одна відчайдушна дівчинка стала іконою свого покоління – епохи джазу! Епохи, коли все було заборонено і все стало дозволено завдяки пристрасті до свободи. У цій історії кохання переможе все. Навіть смерть.
Головну роль виконує майстер сцени – Юліана Савкіна, одна з найбільш популярних виконавиць у Будинку Актора та у театрі Forte. Постановка – режисера театру Forte – Катерина Федоренко.Коли: 20 вересмня 2018 р.

Де: Будинок Актора, вул. Манізера 3 ( найближча станція метро – Арх. Бекетова)
Початок: о 19:00

Квитки доступні у касі Будинку Актора, у театральній касі М. Історичний музей та у касах Інтернет-білет.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023