Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харківській області зростають обсяги оплати комунальних послуг через ПриватБанк

“Ми надаємо клієнтам вісім різних каналів оплати комунальних послуг, – розповідає керівник бізнесу платежів і переказів ГРУ ПриватБанку в Харківській області Олег Дробицький. – Найзручніше сплачувати через Приват24. При оплаті будь-якого виду комунальних послуг в перший раз, створюється шаблон квитанції, в якій згодом буде змінюватися тільки сума оплати. Щомісяця цей шаблон має формуватися автоматично відповідно до інформації комунального підприємства”.

Одним з каналів оплати комунальних послуг сьогодні є термінали самообслуговування (їх в регіоні 764), оплату через які можна здійснити як готівкою, так і за допомогою банківської карти. Але останнім часом все більше клієнтів обирають спосіб оплати саме через Приват24. Адже це зручно і можна зробити не виходячи з дому – зі стаціонарного комп’ютера або з мобільного додатку у смартфоні. Без черг, швидко і дешево.

“Обираючи вкладку “Мої платежі”, клієнт може побачити поточну суму заборгованості – ця інформація надходить від організацій, які надають ці послуги, – продовжує Олег Дробицький. – Крім того, клієнт може підключити послугу “Регулярні платежі”. У цьому випадку оплата буде перераховуватися автоматично в обумовлені терміни з його банківської картки – як зарплатної, так і кредитної – без комісії. Клієнту лише потрібно стежити за тим, щоб на карті було достатньо коштів”.
До речі, при оплаті комунальних послуг з кредитної картки клієнт ПриватБанку не платить комісію за користування кредитними коштами. Важливо, що пенсіонери в рамках ліміту у 2000 грн на місяць так само можуть виконувати будь-які платежі за допомогою пенсійної карти ПриватБанку абсолютно безкоштовно, тобто без комісій.

Крім того, комунальні послуги можна оплатити за допомогою банківської карти будь-якого банку безпосередньо на сайтах підприємств із постачання тепла, води та вивозу сміття. Серед дистанційних каналів оплати комунальних послуг все більшу популярність набувають платежі через QR-код. Оплатити комунальні послуги можна навіть просто зателефонувавши на безкоштовний телефон ПриватБанку 3700.

У 2016-му році клієнти ПриватБанку у Харківській області здійснили 2 526 849 оплат “комуналки” на 848 млн гривень. У 2017-му таких платежів стало вже 4 999 285, а загальна сума – 1 755,7 млн грн. Це майже у 2,5 рази більше. У січні 2018-го 85% всіх платежів за комунальні послуги в регіоні були зроблені через Приват24. Це майже 500 000 оплат на 186 млн гривень.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023