Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харківській області розробили проект освітлення вулиць «Енергія світла»

Проект освітлення вулиць «Енергія світла» розробили у Харківській області, як  дізналися Вісті Ньюс. За 4 роки чиновники обіцяють сучасне освітлення у всіх 1761 населених пунктах регіону. Використовуватимуть виключно світлодіодні лампи українського виробництва. Це екологічно та дасть економію коштів (заощадження на одній лампі – 1755 грн на рік). Вже в поточному році стартує перший етап, що складе до 14% від усіх запланованих робіт. Стартують роботи щойно дасть змогу погода, кошти на них виділені з облбюджету. Починатимуть із тих вулиць, де взагалі освітлення немає. А першим селищем у списку робіт значиться Коломак.

Андрій Парамонов, начальник Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА:

Первым этапом предусмотрено проведение работ 137 населенных пунктах Харьковской области, в которых проживают более 200 тыс. населения. Будет установлено предварительно около 2000 ламп на 306 улицах поселков и городов Харьковской области. Протяженность сетей будет составлять 60 и более погонных км.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023