Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Харківміськгаз нагадують про оплату за послугу з розподілу природного газу

У Харківміськгаз нагадують про необхідність сплачувати за послугу з розподілу природного газу. За вересень більше 12% споживачів не оплатили за доставку блакитного палива.

Навіть в умовах карантину розраховуватися за послугу нескладно: це можна зробити за допомогою інтернет додатків, не виходячи з дому. Щомісячна оплата за доставку газу кожного харків’янина дає змогу підприємству безперебійно працювати для всього міста-мільйонника.

Тетяна Черкасова, фахівець із звязків з громадськістю та пресою АТ «Харківміськгаз»:

Плата за розподіл – це життєвонеобхідні кошти для отримання для утримання газорозподільної служби в належному стані, це виконання капітальних та поточних ремонтів на газопроводах, підтримки належного тиску газу, аби газ був доставлений до кожного споживача. Також це підтримка надійної роботи аварійно-диспетчерської служби, яка працює в умовах підвищеної небезпеки 24 години на добу, без вихідних і свят, та реагують в середньому на 50 викликів щодня.

У Харківміськгаз готують направити боржникам за послугу з розподілу природного газу досудові попередження. Погасити несплати мають 70 тисяч споживачів. Після завершення карантину борги можуть стати причиною відключення від газопостачання.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023