Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У “Фельдман Екопарку” показали нового вихованця – шимпанзе Джерома

Маленьке щастя. У “Фельдман Екопарку” показали свого нового вихованця – шимпанзе Джерома, як стало відомо Вісті Ньюс. Він не реально чарівний і милий. 43-секундне відео з шимпанзенятком швидко розлетілося в мережі набирає сотні лайків. Малюк полюбляє ласувати молоком та дуже любить, коли йому чухають животик.

ФОТО feldman-ecopark.com

Джером став першим дитинчам шимпанзе, що з’явився в ландшафтному парку Харкова. На жаль, від нього відмовилася мама і поки він не живе з нею, але названими батьками йому стали співробітники Екопарку, саме вони піклуються про малого.
В Екопарку розповіли: “Спочатку Джульєтта була зразковою матір’ю – годувала, пестила його, не відпускала дитинча ні на секунду. Але через деякий час охолола до свого чада – можливо, Ромео став проявляти невдоволення, ревнувати. Кілька тижнів тому мама перестала годувати і піклуватися про малюка, і ми змушені були його забрати”.
Джерома вже назвали маленькою зіркою “Фельдман Екопарку”, адже позує він на камеру ніби модель.
Малюк народився у відомої пари приматів – Ромео та Джульєтти, власне, саме склавши імена батьків, дитинча й отримало своє прізвисько. У вольєр до них Джером вже не повернеться, 3-місячне маля живе в окремій кімнаті з іграшками. Щойно він підросте, його переселять в окреме приміщення та почнуть шукати подружку.
Треба сказати, що шимпанзе знаходяться під загрозою зникнення. Тому на появу малого Джерома чекали не тільки мама і тато та Фельдман Екопарк, а й, без перебільшень, у всьому світі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023