Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Дніпрі закрили мережу порностудій з двома десятками “моделей”

У Дніпрі організував онлайн звідництво місцевий чоловік, як стало відомо Вісті Ньюс. На нього працювали два десятки “моделей”. Зараз поліції відомо про 6 квартир, де дівчата надавали віртуальні секс-послуги.

6 орендованих квартир і 6 місць, де з Дніпра в мережу розліталося порновідео.Правоохоронці викрили розгалужену мережу студій, на яких працювали 20 моделей. Інформацію про роботу так званих кіношників в обласному Управлінні боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, отримали в березні. Далі почалася розробка отриманих даних, щоб вийти на організатора протизаконного бізнесу. Ним виявився 39-річний мешканець Дніпра. Йому допомагала 31-річна місцева мешканка. Зйомка проходила у спеціально обладнаних квартирах, звідки під час обшуків вилучили комп’ютери, веб-камери та інші докази. Також поліцейські вилучили 16 тисяч доларів та 115 тисяч гривень.

Роман Захаров, заступник начальника відділу управління поліції Дніпропетровщини:
На даний момент ведеться слідство. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру фігурантам за статтями 302 ч.3 ККУ, а також вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Наразі дії викритих зловмисників кваліфікували як створення або утримання місць розпусти й звідництво. Організаторам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023