Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

У Чугуєві росіяни випустили кілька ракет по школі

У Чугуєві ракетним ударом російська армія розбила школу.

Під час обстрілу в школі знаходився охоронець. Чоловік дивом не постраждав.

Василь, шкільний охоронець:

Уночі тут був охоронець, він живий. Його зараз тут нема, бо він удома. Відлежується. Він у шоці. Його не завалило, він був у другому крилі. Йому повезло. Подивіться, кирпич на 50 метрів розкидало на вулиці. Аж у підвал вибух дійшов, Три поверхи знищено. Жаль… рідна школа наша.

фото Володимир Павлов
фото Володимир Павлов

Попередньо, по триповерхівці вдарили трьома ракетами. У поліції назвали, із якого виду зброї здійснили обстріл по Чугуєву.

Сергій Болвінов, керівник слідчого управління поліції Харківщини: 

За попередньою інформацію, обстріл був здійснений рашистами ЗРК С300.
Навчальний заклад зазнав сильних руйнувань. Вирви від ракет також є і на території. У мерії інформують, ця будівля була важливою для міста не тільки як освітня.

Галина Мінаєва, Чугуївська міська голова:

Дану школу ми розглядали на всяк випадок, як і пункт обігріву. Не дай боже, взимку ворог зруйнує котельню чи зруйнує теплові мережі. Бо саме ця школа, вона була забезпечена окремою котельнею, яка опалювалася пілетами. Нажаль, сьогодні цей об’єк зруйновано.

Також пошкоджені житлові будинки, у мікрорайоні Авіатор постраждав тепловий пункт. Є влучання в землю. Деякі ракети були збиті ЗСУ.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023