Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Творчий вечір Дмитра Гордона «Очі в очі» у Харкові відбудеться (18.11, 19:00, ХНАТОБ)

На численні прохання публіки, вдруге у Харкові відбудеться творчий вечір Дмитра Гордона – журналіста, телеведучого та засновника інтернет-видання «ГОРДОН».

Авторові більш ніж 50 книжок є, що розповісти про життя багатьох легендарних людей світу. Проникливий Дмитро Гордон з 17 років брав інтерв’ю у видатних людей, серед яких спортсмени, актори, бізнесмени, політики, які у відвертих бесідах розкрили йому своє ставлення до питань, котрі турбують тисячі людей, та розповіли багато захоплюючих історій зі свого життя.

Творча зустріч Дмитра Гордона – це можливість поспілкуватися з відвертою людиною, яка отримує інформацію з «перших рук» та для якої немає заборонених тем. Прихильники інтелектуальної журналістики по всій країни чекають на творчі вечори, бо тільки тут дозволені «недозволені» та «провокаційні» питання. На будь-яке питання, що хвилює глядача, від економіки та політики до особистих тем, Дмитро Гордон надає чесну відповідь.

Накопичений ним життєвий досвід і мудрість не можуть не зацікавити, а спілкування з ним — це потужний інтелектуальний сплеск.

Відомий журналіст, знов проведе вечір «Очі в очі. Це буде нова зустріч, нові питання, нові цікаві відповіді, на його творчих вечорах ніколи не буває повторень, тільки нові історії та враження.

Творча зустріч «Очі в очі» – чудова можливість отримати прості відповіді на непрості питання.

Я добре знаю, що роблю і навіщо, і щасливий від того, що це знаходить живий відгук у серцях мільйонів людей. До зустрічі!

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023