Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Центр психологічної реабілітації “Матері проти наркотиків” продовжує працювати у Харкові: від прихистку переселенців до профільної допомоги

На початку вторгнення Центр психологічної реабілітації “Матері проти наркотиків” надав прихисток переселенцям із області, мешканцям із північної Салтівки, селища Жуковського, яким також було надано психологічну допомогу. Центр був і лишається прихистком для тих, хто його шукає.

Нет описания.

Наразі ж, коли люди вже знайшли нові домівки та заклад повноцінно повертається до профільної роботи.

Анна Оберемок, засновниця ЦПР “Матері проти наркотиків”: “Ми не зупинились ні на хвилинку. Справа не тільки в моєму патріотизмі, з яким я живу в серці, залишаючись у рідному Харкові. Справа в тому, що моя робота – це, в першу чергу, допомога! Допомога хворим людям, допомога тим, хто зіткнувся з наркотиком або алкоголем, як засобом впоратись із жахом війни. Таких людей забагато, травмованих забагато! Ці люди налякані, вони збилися зі шляху, не розуміють, як жити далі. Алкоголь, наприклад, гальмує ЦНС і, здається, що так легше можна пережити почуття жаху, біль втрати, провину того, хто вижив, спогади. Багато хто втратили домівки, сім’ї. Ці люди також потребують допомоги”. 

Нет описания.

Центр “Матері проти наркотиків” надає допомогу всім, хто її потребує.

Як? Спочатку допомагають фізично впоратися з залежністю, потім працюють декілька психологів і реабілітологів. Це ніби санаторій, тільки з лікуванням залежності від шкідливих звичок.

Нет описания.

Якщо ви потребуєте допомоги та консультації, звертайтеся: Центр психологічної реабілітації “Матері проти наркотиків”, тел. (099) 717 15 41 (будь-який месенджер), 0632445300.

Нет описания.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023