Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Це не рейдерство – радник Авакова щодо нападу на ФГ “Строгого О.Ф.”

У Міністерстві внутрішніх справ прокоментували напад на агрофірму в Харківській області, як стало відомо Вісті Ньюс. Радник Арсена Авакова наголосив, за скоєне нападникам загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років. Про це повідомив  Департамент комунікації МВС України.

За останній рік це перший випадок, який стався у Харківській області. Назвати це рейдерським захопленням я не можу. Це звичайні бандитські дії. Вони (затримані – ред.) приїхали з автомобілями, щоб вивезти велику кількість зерна і відразу його реалізувати, задля особистого збагачення, – сказав Михайло Апостол.

Він зазначив, що наразі підприємство не працює, бо проводяться слідчі дії. Скільки днів це буде тривати – вирішить слідство.

Особи, як намагалися захопити агропідприємство, принесли фальшиві документи про те, що ніби то змінився власник. Це досить розповсюджена схема, після того як було прийнято закон про спрощену реєстрацію речових і корпоративних прав, – розповів радник міністра.

Нагадаємо, правоохоронці затримали 22 осіб у справі про захоплення агро підприємства у Харківській області. Їм інкримінують частину 4 статті 296 «Хуліганство» з обтяжуючими обставинами, а сама – застосування зброї. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023