Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Трагедія на Харківській Швейцарії – постраждала Надія Слобода в комі, поліція шукає свідків

Інцидент із Надією Слободою стався 16 січня під час катання на гірськолижному комплексі «Харківська Швейцарія». 47-річна жінка отримала травми і зараз перебуває у лікарні у комі.

Деталі події описала сестра постраждалої:

После того, как вылетел и перевернулся тюбинг, к Наде подбежали люди, она говорила и искала сына. Окружающие стали кричать и требовать остановить катание, не пускать людей, но в им прокричали в ответ, пусть разбираются сами. И продолжили выдавать тюбинги. С горы на неуправляемой скорости на тюбинге летел огромный мужчина, не имея возможности остановиться, он врезается в Надю.
Этот удар был тяжелейший.
Сотрудники пришли не скоро, Надю нельзя было дёргать, после таких ударов, необходимо максимально сохранить покой. Ее же пытались посадить, поднять, Тащили волоком. Страшно представить все.

Стан жінки важкий – повідомила сім’я харків’янки. Постраждала в комі з черепно-мозковою травмою.

Моя Надежда, моя Сестра, моя любовь. Судьба поставила подножку, пришла беда. Черепно мозговая случилась на Харьковской Швейцарии. Твои лучистые глаза сейчас спят, не звучит твой смех, не искрится энергия. Провели сложную операцию. Молимся.
Но рядом с тобой те, кто делает все возможное с Верой в Победу. Ты несла Свет и очень многие сейчас переживают, хотят помочь, у тебя много друзей.
Пишу без подробностей, ситуация сложная.

Натепер поліція розшукує свідків трагедії.

Шановні громадяни, які були 16 січня близько 13.00 за адресою вулиця Альпійська та стали свідками травмування, звертайтесь до ГРУПу No1 за телефонами: 0632154684, 102 або іншим зручним для вас способом.

Родина постраждалої потребує фінансової допомоги. Кошти на лікування збирає сестра Надії – Тетяна Іщенко

(картка 4731 2196 4202 0998)

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023