Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Топові комедії від театру «Нова сцена» для святкового настрою. Харків! (25.12)

Чоловік на годину» – англійська романтична комедія. Головний герой – колишній актор Джек, а нині декоратор, який працює на віллі господаря великого акціонерного товариства і вирішив допомогти зберегти честь і репутацію його дружині Мері, викритої в зв’язку з чужим чоловіком.
Для цього йому доводиться зображати благовірного чоловіка господині перед увірвалася в будинок суперницею Джейн.
Після рядa сміховинних репетицій, попиткa підміни і обмaнa вдалась, причому – з несподіваним результaтом для всіх трьох.
Актори: Сергій Дзялік, Ольга Солонецька, Наталя Іванська. 27.12- «Дівич-вечір» , а саме історія трьох жінок, трьох подруг: вчительки Софії, психотерапевта Юлії та журналістки Еммі. Будинок, робота, любов: життєві і професійні проблеми, особисті пристрасті, як впоратися з усім цим, звертатися по допомогу і сили? Але в найнесподіваніший момент серед хаосу життя обов’язково знайдуться сили для знаходження гармонії.

У виставі всі ролі, в тому числі і епізодичні чоловічі, виконуються трьома актрисами.

Героїні п’єси дуже близькі і нашої сучасності, адже кожна з ЖІНОК може побачити в них себе.

Шалено смішна п’єса, в якій три актриси дозволяють собі ігнорувати соціальні умовності і порушувати заборони. Актори: Олександра Богатирьова, Ольга Солонецька, Олена Кудрявцева. 30.12 «Чоловіки на межі нервового зриву» – розумна і людяна комедія про чоловіків 21-го століття, про тих таємниці і страхах, які вони приховують за масками успішних кар’єристів, чоловіків і мачо.
У напівжартівливій манері троє чоловіків вирішують серйозні проблеми буття, переходячи від приватного до загального, і знаходять, врешті-решт, і самих себе, і вихід до світла в кінці тунелю. Вистава «Чоловіки на межі нервового зриву» дає можливість і посміятися, і подумати, але головне – він дає заряд оптимізму, такого необхідного в наше часто депресивно-агресивний час. Актори: Сергій Дзялік, Роман Фанін, Віталій Мізяка. https://internet-bilet.ua/novaya-scena

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023