Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Топ-менеджерів ПриватБанку визнали найбільш впливовими фінансистами України

Голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл та перший заступник голови правління Галина Пахачук увійшли до топ-20 фінансистів, які найбільше впливають на фінансовий ринок України. Такий рейтинг склало видання «Власть денег».

Формуючи рейтинг, експерти враховували професіоналізм, досвід роботи, команду співробітників, посадові обов’язки та повноваження, зв’язки в найвищих владних колах. Окрім того, важливими факторами оцінки були згадки про цих осіб у ЗМІ та суспільний резонанс їхньої діяльності.

Тож, на думку експертів видання, шостим у списку найвпливовіших фінансистів став голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл. Окрім незалежності від політичних формувань, автори рейтингу відзначили його високий професіоналізм та досвід роботи в провідних фінансових установах світу.

П’ятнадцяту сходинку в рейтингу посіла перший заступник голови правління ПриватБанку Галина Пахачук. Серед найбільших її досягнень експерти виділили ефективну роботу на чолі ПриватБанку після його націоналізації.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023