Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Театр «Діти майбутнього» на Харківщині відзначив день народження

Творчий колектив «Діти майбутнього» святкував шостий день народження. Традиційно на свято мистецька група проводить у Харкові благодійний фестиваль “Повір у себе. Відроди дерево життя”, як стало відомо порталу Вісті Ньюс. Виступити мали змогу не тільки учасники колективу, а й кілька десятків творчих гуртів з міста та області.

Єдиний в Україні дитячий театр, що працює при управлінні поліції Харківщини, 30 вересня відзначив свій шостий день народження. «Діти майбутнього» є візитівкою не тільки області, а і дитячої творчості України в цілому. З фестивалів Естонії, Швеції, Фінляндії, Чехії та Болгарії юні театрали привозили додому перемоги.

Валерій Пахомов заступник начальника ГУНП в м. Харків:

В этом году наш коллектив занял первые 6 мест на фестивале в Одессе, который проходил в летний период времени, и добился звания народного коллектива. Это, конечно, большая честь для этого коллектива, который достиг таких высоких результатов.

Під час своїх виступів учасники театру в ігровій формі навчають дітей, як важливо вести здоровий спосіб життя, не скоювати злочинів та правопорушень, поважати старших, піклуватися про молодших.

Відзначили день народження, вже традиційним фестивалем «Повір у себе – відроди дерево життя! Єдина Україна – це моя сім’я!» На сцені парку Горького виступали не тільки іменинники, а й учасники інших творчих колективів області.

Ян Костирко (Заслужений артист України):

С каждым годом этот фестиваль вырастает. Вырастает не только в исполнительском плане, но и прежде всего, в какой-то своей теплой атмосфере.

До всього, фестиваль ще й благодійний. Кожен учасник приносив з собою іграшки, солодощі чи теплий одяг. Зібрані організатори традиційно передали до дитячих будинків Харкова.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023