Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Світоліна взялася за розвиток тенісу: важливо допомогти обдарованій дитині

Еліна Світоліна відкрила благодійний фонд для підтримки юних тенісистів. Як стало відомо Вісті ньюс, шоста ракетка світу давно анонсувала його роботу. Так із вересня відкрився дитячий тенісний табір, куди відібрали найкращих. Далі завдяки фонду талановиті спортсмени будуть отримувати стипендії, також їм оплатять навчання в академіях, купуватимуть спорт інвентар і будуватимуть по всій Україні нові корти.

Нет описания фото.

Щоб зібрати кошти на масштабний проект із розвитку спорту Світоліна днями провела в Києві благодійну вечерю. За лоти меценати викладали по кілька десятків тисяч доларів. Найдорожчими стали  ракетка Надаля 13 тис.$ і вечір-лекція з Кличком 21 тис. $.

На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, в помещении

Скільки всього коштів вдалося зібрати, організатори не розголошують.

Сама зірка тенісу пояснила відкриття фонду просто.

“Я знаю, як важливо не тільки помітити обдаровану дитину, але і допомогти їй розкрити потенціал. Моя мета  відкрити двері великого спорту українським дітям і, можливо, запалити нові українські зірки на світовій спортивній арені”.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023