Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Страшне вбивство в Харкові – чоловік розстріляв родину

У Харкові страшне вбивство – чоловік розстріляв родину, як стало відомо Вісті Ньюс. Чоловік та жінка загинули. Їхня 12-річна донька з вогнепальним пораненням – у лікарні. У дівчинки два кульових поранення. Саме сусіди знайшли тіла і викликали медиків і поліцію.

Любов, мешканка сусіднього під’їзду:

Я слышала, лежала в комнате, слышала, как 2 стрельнуло. Я упала с кровати и все. Выскочила, приехала скорая помощь, девочку забрали. Она кричала, и все.  Девочка кричала так! Вы что! Семья хорошая. Мне просто жалко.

Підозрюваного у вбивстві затримали за 2 години за описом машини. Патрульні зупинили Вольво у цьому ж районі, у машині вилучили зброю. За неофіційними даними, між жертвою і вбивцею стався конфлікт, через який той прийшов мститися. Джерела повідомляють, що чоловік зізнався і сказав, що не хотів вбивати дружину і дитину. Офіційно версію злочину поки не назвали. Сусіди розповіли, що вбита жінка і поранена дівчинка не мешкали в Харкові.

Подруга родини:

Невестка, она живет в Ровно с внучкой. Он недавно привез ее, неделю назад. Все нормально было, они ходили, ездили на экскурсии. Ей очень нравился наш город. И вот сегодня это произошло.

Поранена дівчинка в лікарні в стані середньої важкості. За неофіційними даними, саме вона перед тим, як втратити свідомість розповіла, хто зайшов до квартири.
Затриманому за умисне  вбивство може загрожувати довічне ув’язнення. Слідчі дії тривають.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023