Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Страшна ДТП на в‘їзді до Хмельницького: між Nissan Leaf і КамАЗом

Страшна аварія на в‘їзді до міста Хмельницького, як стало відомо Вісті Ньюс. В аварії загинули 2 людини, і ще п‘ятеро травмувалися. ДТП сталася між легковиком Nissan Leaf і КамАЗом, завантаженим деревиною.

Вантажівка стояла припаркованою, водій саме зупинився, щоб відремонтувати машину, коли в неї врізався Nissan Leaf. За попередніми даними, 38-річний місцевий житель, керуючи легковиком, не врахував дорожньої обстановки. Від удару двоє його пасажирів, це жителі Хмельницького 1985 та 1986 р.н., загинули. Водій та решта його пасажирів, серед яких 30-річна жінка та троє дітей 2007-2009 років народження, отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Потерпілі госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні. Одна дитина перебуває у дуже важкому стані. За інформацією поліції, водій затриманий, встановлено, що він є посадовцем мерії м. Хмельницького, якій також належить легковий автомобіль, причетний до ДТП.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023