Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Stand-up концерт. Слава Комісаренко в Харкові! 13 серпня

13 серпня відбудеться великий Stand-up концерт Слави Комісаренко у Харкові . Концерт доповнять спеціальні гості  Андрій Колмачевський та Коля Зирянов.

Комісаренко  стендап-комік з Білорусі, резидент телепроекту «Stand Up» і наставник шоу талантів «Відкритий мікрофон». Комедією Слава зайнявся у 18 років, і через уже 3 роки його жарти стали приносити не тільки оплески, але й гроші. За свою кар’єру взяв участь у кількох великих телепроектах: «Сміх без правил», «Убойна ліга», «Comedy Баттл», сатиричній  телепрограмі «Бункер News».

Ціава особливість Слави  широкий гумористичний арсенал. Його жарти і життєві історії добре зрозумілі і близькі кожному  стосунки з дівчиною, життя в мегаполісі, гастролі і спілкування в соцмережах. Бути коміком  для нього означає спілкуватися з глядачем мовою гумору: чіпкого, чарівного, правдивого і щирого. Уміння Слави подивитися на просту ситуацію під нестандартним кутом роблять його виступи по-справжньому смішними і яскравими.

Концерти Слави Комісаренко  це яскраве свято гумору та гарного настрою! Кількість квитків обмежена!

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023