Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Stand Up Клуб: Кращі коміки України з великим концертом у Харкові (15.02)

Лідер індустрії гумору – компанія «Квартал-Концерт» – зібрала найкращих коміків країни та організувала для вас вечори гумору, заснованого на реальних подіях.

STAND UP КЛУБ – формат стендап-вечірок, на які не соромно запросити свою половинку, друзів, колег, шефа і навіть батьків. Особисті переживання коміків, смішні життєві ситуації та інтелігентне почуття гумору об’єднується в одному виступі.

Резиденти:

Бекір Мамедієв – кримський татарин та київський романтик. Переможець шоу «Розсміши Коміка».

Коля Зирянов – один з кращих стендаперiв Дніпра. Переможець шоу «Розсміши Коміка», учасник «Відкритого мікрофону» на ТНТ.

Кирило Мазур – наймолодший учасник нового формату в гуморі «STAND UP». Але його жарти давно вже у всіх у свідомості. Також з успіхом Кирило неодноразово вигравав головний приз у шоу «Розсміши Коміка», учасник «Гуднайт_клуб» на «1 1».

Микита Шевчук – переможець шоу «Розсміши Коміка», учасник легендарної команди КВК «Одеські Манси», участник «Гуднайт_клуб» на телеканалі «1 1».

Денис Корабльов – найбільш прямолінійний та чесний стендапер. Учасник спільноти «Comedy Club UA», шоу «Комік на Мільйон» на телеканалі «ICTV», проекту «Стендапер» на «НЛО TV» та «Гуднайт_клуб» на «1 1».

Настя Дєрская – єдина дівчина в команді, з яскравим та самобутнім стилем гумора. Переможець «Розсміши Коміка», Best comedian Independent «Stand up» festival 2019. Кращий комік другого «Stand Up» фестивалю в Одесі.

https://kharkov.karabas.com/stand-up-klub-stendap-klub-39

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023