Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Справу вбивства військовослужбовця на Харківщині спрямували до суду

Справу вбивства солдата неподалік Чугуєва спрямували до суду. Прокуратура області передала обвинувальний акт щодо 3-х підозрюваних в умисному вбивстві військовослужбовця та замовниці злочину, як стало відомо Вісті Ньюс.

Нагадаємо, чоловік загинув у березні поточного року. За даними слідства, замовницею убивства стала його 22-річна знайома. Для розправи над чоловіком дівчина залучила трьох хлопців віком від 15 до 18 років. Мотивом вбивства стало бажання наживи. Жінка дізналася, що військовий отримав чималу виплату на банківську картку. Хлопці заманили жертву до лісосмуги, де спочатку побили, а потім жінка віддала наказ добити військовослужбовця, і виконавці нанесли йому не менше 14 ударів ножами. Розправу чинили двоє старших хлопців. А наймолодший знімав на телефон фото та відео злочину.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023