Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Справа загиблого гонщика Безсонова – прокуратура затвердила обвинувачення водійці підозрюваній у смертельній ДТП

Прокуратура області направила до Дзержинського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно підозрюваної у смертельній аварії, в якій загинув 19-річний велосипедист.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Максим Блохін, 58-річній жінці інкримінується скоєння злочинів, передбачених ч. 2  ст. 286 КК України та ч. 1 ст. 135 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини, та завідоме залишення потерпілого без допомоги).
Нагадаємо, подія трапилася 6 липня минулого року біля в’їзду до Обласної клінічної лікарні на пр. Незалежності у Харкові. Водій автомобіля Toyota Land Cruiser, повертаючи ліворуч, порушила правила дорожнього руху та збила велосипедиста. При цьому жінка не вжила жодних заходів, щоб допомогти потерпілому. Вона не викликала медиків та навіть не звернулася з таким проханням до свідків. Від отриманих травм юнак помер у лікарні того ж дня.
Якщо провина жінки буде доведена в суді, їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023