Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Спецкурс “Бізнес психологія” у Харкові – кар’єрний ріст та як працювати більш плідно?

Як працювати більш плідно? Це питання ставить собі кожен керівник або амбітний працівник, як стало відомо Вісті Ньюс. Відповідь ховається у підході до роботи – він має орієнтуватися на знання механізмів, які керують людиною. Тобто психологією. У Харкові впродовж 10 років працює Інститут прикладної психології та Спецфакультет “Бізнес психології”, що саме вчить по-новому та глибше дивитися на проблеми та перспективи.

Досвід – це часто основний критерій прийому на роботу вищого рівня. Але отримати, зокрема, досвід роботи з людьми та побудови взаємин у колективі можна і не набиваючи гуль впродовж років підйому по кар’єрній драбині. У Харкові з 2008 року працює Інститут прикладної психології, у межах якого відкритий Спецкурс “Бізнес психологія”. Він дасть відповіді на питання та стимул для роботи широкому колу фахівців.

Анна Кисильова, керівник проекту Спецфакультету “Бізнес психологія”:

Предназначен для предпринимателей, для руководителей и людей, которая в практике хотели бы применять психологические знания для бизнеса, обычной жизни, политики, профессионально карьеры.

Спецфакультет “Бізнес психологія” – це 450 годин практики та 320 годин лекцій з тренерами з України та інших країн. Адже Інститут очолює східноєвропейську частину асоціації прикладної психології в Україні. Входить до Всесвітньої та європейської асоціацій прикладної психології, американської асоціації психологів і європейської асоціації організаційної психології праці. До викладання, лекцій, семінарів, практики та тренінгів залучають як кращих фахівців, так і їхні напрацювання у вигляді посібників і методик.

Спецкурс "Бізнес психологія" у Харкові - кар'єрний ріст та як працювати більш плідно? - Вісті НьюсАнна Кисильова, керівник проекту Спецфакультету “Бізнес психологія”:

Мы сотрудничаем и переводим с 6 европейских языков. Сотрудничаем с Кэмбриджским университетом, Оксфордским, Гейдельбергском и другими известными научными издательствами и сами издаем книги по социальным наукам. Это позволяет выбрать и издать книги, которые позволяют нам и нашим студентам, обычным людям в их практике, бизнес-практике, профессиональной практике решать конкретные задачи, с которыми они сталкиваются. Например, одна из книг – это перевод нашего издательства по организационной психологии. Книги, которые мы издали по психологии поведения потребителей, по управлению, по подбору персонала.

Важливо, що слухач може обрати тільки окремі модулі навчання і вчитися не 2 роки, а набути знань в окремій галузі. Конкретність і практичність – це ще одні особливості Спецфакультету “Бізнес психології”.

Анна Кисильова, керівник проекту Спецфакультету “Бізнес психологія”:

Важной особенностью является то, что слушатели выполняют дипломную работу как практическую разработку для своих организаций, решая значимую задачу, которой компания сможет пользоваться ни один год, а много лет и получать конкретный практический результат.

Досвід Інституту прикладної психології та засновників Спецфакультету “Бізнес психології” демонструє, що будувати кар’єру з урахуванням професійних знань про людей легше та дієвіше як для менеджера чи адміністратора, так і для керівника мережі компаній.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023