Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Спеціальні ціни до Хелоуліну! Фестиваль гігантських китайських ліхтарів у Харкові запрошує

«Фестиваль гігантських китайських ліхтарів» – за кілька років встиг підкорити серця мільйонів українців. Що можна побачити, і задля цього не треба виїжджати з Харкова?

Центральними композиціями фестивалю стали теракотова армія і велика китайська стіна, Сичуаньськая опера, китайський зоопарк, жителі підводного світу, панди і фламінго, персонажі стародавніх китайських казок і легенд і багато іншого.

За словами організаторів, на фестивалі представили понад 25 фотозон і близько 300 світлових інсталяцій ручної роботи, виконаних з натурального шовку і led-ламп. Деякі з них досягають до 3-х метрів у висоту. На вихідних же відвідувачі зможуть насолодитися унікальним цирковим шоу з елементами акробатики.

Денис Погорілко, організатор заходу, керівник компанії Grand Event:

Ми хочемо підняти настрій харків’янам, які втомилися від поганих новин і сірих буднів. Сподіваємося, що фестиваль допоможе нашим гостям трохи розслабитися, провести прекрасний час із сім’єю і друзями, набратися позитивних емоцій. Ну, і звичайно, зробити яскраві фото з гігантськими композиціями.

Фестиваль триватиме до 8 листопада.

!!! Попереджаємо, що на території Летопарка діють усі карантинні обмеження. Зокрема, відвідувачі допускаються на територію тільки в захисній масці, також проводиться контроль кількості відвідувачів, що одночасно знаходяться на території парку.

Квитки від 50грн

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023