Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Скануй та отримуй -20% «Планета роботів» дарує знижку на будь-який квиток. Завітай до найбільшої виставки України

З 6 по 11 квітня скануй код та отримуй 20% знижку на будь-який квиток до найбільшої виставки України «Планета роботів». Трансформери у повну велич та міць – заввишки понад 3 м та вагою більше тонни, герої відомих кінострічок, божевільний професор з «Шоу Тесла», популярна гра Майнкрафт і можливість керувати роботами! Відвідай і ти найінтерактивнішу виставку України.

Нет описания.

Нет описания.

На заході представлені величезні роботи з металу: Оптимус Прайм, Мегатрон, Бамблбі. Щогодини на глядачів чекає шоу унікальних та сучасних танцюючих роботів. А в чт, пт, сб, вс проводиться «Шоу Трансформерів», а саме шоу великих, справжніх живих роботів та «Тесла Шоу» від божевільного професора, який за допомогою котушки Тесли зможе оживити Мегатрона!

Нет описания.

Виставка працює щодня з 10:00 до 22:00 до 9 травня. Квитки від 150 грн.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023