Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Штепа побоялася зайти до зали суду Харкова

Чергове засідання у справі екс-мера Слов’янська Нелі Штепи не відбулося, як стало відомо Вісті Ньюс. Судовий розгляд мав пройти 19-го грудня у Ленінському райсуді Харкова. Але підсудна не з’явилася.

Азаров, экс-мэр Славянска, Ленинский райсуд Харькова, Неля Штепа, новости Харькова, посягательство на территориальную целостность Украины и создание террористической организации, суд, Украина, Харьков, Харьков новости ЯнуковичСторона захисту Штепи повідомила, що вона відмовилася заходити до будівлі, мовляв, там їй загрожує небезпека. Небезпеку вона побачила в присутності активістів Національного корпусу, їхні представники прийшли для громадського контролю перебігу засідання. І, як наголосили в дописі на свої сторінці у соціальних мережах, вони хотіли особисто спитати у Нелі Штепи, чому вона закликала назад до України прибічника Януковича – Азарова. У підсумку жінка не вийшла з машини, на будь-які запитання відповідати відмовилася. Наразі наступне слухання призначене на 9-те січня вже 2018 року.
Нагадаємо, жінці інкримінують посягання на територіальну цілісність України та створення терористичної організації. Неля Штепа під домашнім арештом і носить електронний браслет. Попереднє засідання відбулося ще 15 листопада.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023