Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Ще більше смаку та якості – кондитерська фабрика “Солодкий Світ” відкрила новий виробничий корпус

Плюс 2 тисячі квадратних метрів для створення натуральних ласощів. Кондитерська фабрика “Солодкий Світ” відкрила новий, 3х-поверховий виробничий корпус із сучасним обладнанням, що дозволяє значно розширити асортимент.

За статистикою, все більше українських родин при виборі продуктів харчування звертають увагу не тільки на термін придатності, а й на список інгредієнтів – їх натуральність і користь. Відповідно до цього кондитерська фабрика “Солодкий Світ” розширила виробництво натуральних солодощів. Новий корпус – це 3 поверхи, де виробляють шоколад і цукерки. Для створення корисних ласощів встановили обладнання з Італії, а працівники пройшли навчання за кордоном.

Сергій Степаненко, директор кондитерської фабрики “Солодкий світ”:

Вже зараз фабрика під брендом SHOUD’E випускає понад 100 видів продукції: шоколадні цукерки, плитки шоколаду, драже, фігурки, мармелад, фрукти в шоколаді і енергетичні батончики. У смаколиках немає штучних ароматизаторів, фарбників, пальмової олії чи еквівалентів какао масла. Окрім уваги до натуральності, нові потужності дозволили розробити для гурманів нові пропозиції.

Денис Байрамов, провідний технолог кондитерської фабрики “Солодкий світ”:

При открытии нового корпуса и новом оборудовании у нас мы можем расширить свое производство, тем самым расширить ассортимент наших начинок, некоторые из которых мы не могли делать на старом оборудовании.

В раю для ласунчиків під назвою «Солодкий світ» знайдеться місце і для активних прихильників здорового харчування – на фабриці встановили нову лінію з виробництва енергетичних батончиків. Технологія виготовлення особлива – їх формують без нагрівання, а значить продукт не втрачає вітаміни та мікроелементи. Лишається смак, користь і енергія. Так, вже з’явилися перші дві новинки – “Honey bar” і “Скарбниця здоров’я” – медові батончики і цукерки без цукру.
Оцінити всі новинки першими та поласувати знайомим асортиментом SHOUD’E харків’яни можуть у фірмовому магазині “Сладкий мир”.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023