Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Серія мінувань у Харкові триває: вибухотехніки перевірили вокзал та аеропорт

Серія мінувань у Харкові триває. 2-го травня невідомі відправили вибухотехніків за двома адресами  на залізничний вокзал і аеропорт, як стало Вісті Ньюс. Повідомлення про вибухівку надіслали на електронну адресу. На двох транспортних об’єктах експерти ДСНС та кінологи оглянули понад 52 тисячі квадратних метрів території. Жодних небезпечних пристроїв чи речовин не виявили  виклик виявився псевдомінуванням. За останні 10 днів це вже друге “мінування” вокзалу, а загалом з 21-го квітня такі фейкові повідомлення надходили щодо кількох десятків об’єктів. Південний вокзал частково закривали майже на годину. Звідти вивели 8 сотень пасажирів і працівників.

Микола Геращенко, черговий помічник начальника Південного вокзалу:

Неудобств в графике в принципе никаких не было. Остановки графика движения поездов не было, просто дежурные по станции посносили на другие платформы. Пассажиров информировали, как проходить на платформы, где находятся их поезда.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023