Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Секс-тури іноземців до Дніпра

Як іноземці до України за полуничкою приїжджали. Житель Дніпра організовував секс-тури до свого міста. Так звані туристи вигадали цілий план, як перетнути кордон, не привернувши зайвої уваги. Свої візити маскували під робочу поїздку. За конференцію гості віддавали по кілька тисяч гривень, як дізнались Вісті Ньюс.

Свій візит до України іноземці ретельно приховували.

Роман Захаров заст. начальника відділу протидії злочинів у сфері суспільної моралі УБЗПТЛ:

Через аэропорты других стран Европы, аэропорты города Запорожья, а также Харьков прибывали в город Днепр под вымышленными предлогами. А именно конференции, научные работы, сотрудничества и прочее.

На місці «науковців» розселили в готелях та знайомили з зовсім ненауковою «програмою» перебування. Цікаво, що іноземцем виявився й сам сутенер. Робітниць “сервісу” 26-річний тур-агент шукав через сайт знайомств.

Затримана:

Мужчина кавказской национальности предложил работу в сфере интимных услуг. То есть оказывать интимные услуги иностранцам.

Один тур тривав чотири дні. Іноді ціна такого відпочинку сягала три з половиною тисяч гривень. Тисячу з них забирав організатор, а решта йшла найманим працівницям. На даний час сутенера затримали. Чоловіка звинувачують у звідництві. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023