Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Рояль під зоряним небом. Такого ви ще не бачили! Музичне повнокупольне шоу «Piano Space», багатовимірний концерт 10 червня

10 червня зоряне небо Харківського планетарію відкриється під звуки фортепіано. На інструменті заграє неперевершена солістка шоу – ЄВГЕНІЯ ПРИСЯЖНА. У програмі прозвучать твори композиторів Бетховена, Шопена, Моцарта, Дебюссі, Чайковського та ін.

У музичному повнокупольному шоу «PIANO SPACE» пролунають найчуттєвіші музичні твори, світові шедеври. Музика фортепіано завжди виштовхує на поверхню найсвітліші емоції – для кожного щось своє: щось важливе, щось по-особливому близьке та інтимне.

До слова, «PIANO SPACE» вважається багатовимірним концертом, завдяки проекційному шоу у форматі 360 на одному з найбільших проекційних куполів в Україні.

Квитки

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023