Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Росіяни обстріляли ринок у смт. Шевченкове: є загиблі

9 січня росіяни обстріляли смт. Шевченкове. Ударили по місцевому ринку. На жаль, є загиблі.

Володимир Тимошко, керівник поліції Харківщини:

Одну жінку дістали з-під завалів ДСНС спільно з поліцією, інша жінка вже померла, на жаль, у лікарні. Крім того серед потерпілих дитина, дівчинка, сподіваюся, буде жити. Можу констатувати, що злочин вчинено цілеспрямовано проти мирних мешканців, цілеспрямовано, щоб завдати можливо більшої шкоди саме мирним людям. Примусити їх виїхати, примусити панікувати, однак у цій війні ми переможемо.

Поранені були семеро людей, серед них дитина.

Світлана Перепадя, директорка лікарні:

Дитина 13 років – там поранення осколкові шиї, і недалеко від сонної артерії, тому ми повези її в Харків, там оперативне втручання будуть проводити.

На ринку зранку дуже багато відвідувачів, кажуть місцеві. Тому жертв могло бути набагато більше. Вберегло те, що ринок цього дня напів робочий.

Людмила Анісіч, мешканка Шевченкового:

Ми живем біля ринку і на нас посипалася земля. І ми поняли, що десь прилетіло. Дим побачили, і побачили яму. Побачили, що прилетіло. Ми прибігли хвилини за три. Був вихідний і ніхто не торгував, це дуже повезло нашим людям. Проходили люди просто і пошкодилися. То, шо загинула вона була в м’ясном магазині. Вони чебуреки роблять і м’ясом торгують. А часть людей, що проходили, а ринок не торгував, це дуже повезло.

Людмила, мешканка постраждалого будинку в смт. Шевченкове:

Кришу побило сильно, вікна повилітали, а так, слава богу, всі живі. Я з младшими дітьми в церкві була, а старші займалися в сусіднім домі. Тут муж був тільки в цій хаті. Знайомі в магазині, всіх знаємо, я так розумію жінка погибла, дуже жалко. Тільки вранці бачилися.

Ганна Черненко, Володимир Павлов. Вісті

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023