Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Пухнастий Байрактар – харківські дснсники врятували цуценя з пожежі після обстрілу

Цуценя маламута врятували з пожежі харківські пожежні. Малого назвали Байрактар або Бай і лишили жити при пожежній частині.

Знайшли малого коли гасили пожежу в Київському районі Харкова. Будинок зайнявся після російського обстрілу. Тоді цуценяті на вигляд було близько місяця. Лишити на згарищі не могли. Зараз Баю вже 3 місяці. Він грайливий і понад усе любить гризти бойовки рятувальників і їх чоботи. Байрактару збудували будку, звідки він проводжає бигади на виїзди.

Це не перший знайда у пожежній частині. Рятувальники не розділяють горе на велике та мале, приходять на допомогу як людям, так і тваринам.

Близько тижня тому цуценя ледь не постраждало від обстрілу вдруге, коли район росіяни вчергове накрили обстрілами. Тоді згорів приватний будинок неподалік, пожежну машину знищило, а будівлю частини посікло уламками.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023