Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк виплатить винагороду за інформацію про підрив інкасаторської машини

Внаслідок підриву інкасаторського авто в прифронтовій зоні співробітники банку не постраждали, банк виплатить 50 000 грн за будь-яку інформацію про підривників – ПриватБанк.

Екіпаж інкасаторського автомобіля ПриватБанку не постраждав в результаті підриву авто керованим вибуховим пристроєм, який стався сьогодні вранці в районі села Врубівка Попаснянського району Луганської області.

Як повідомили в службі безпеки ПриватБанку, підрив автомобіля було здійснено саморобним вибуховим пристроєм. Завдяки професійним діям співробітників інкасації, працівники банку і грошові кошти були своєчасно заблоковані в безпечному броньованому відсіку авто. На місце події було направлено резервний інкасаторський автомобіль.

За інформацією СБ банку, уламками від вибуху пошкоджена частина інкасаторського автомобіля. На місці події працює поліція.

ПриватБанк гарантує виплату винагороди в розмірі 50 000 грн за будь-яку інформацію, що дозволить встановити особи підривників.

Передати інформацию в банк можна телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, на електронну пошту dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким зручним способом. Конфеданційність гарантується.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023