Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк відкрив продаж безготівкової валюти в терміналах самообслуговування

ПриватБанк запустив нову послугу продажу безготівкової валюти через мережу терміналів самообслуговування. Відтепер купити долари або євро на валютну картку або рахунок можна цілодобово в будь-якому терміналі банку, оплативши їх готівкою.

ПриватБанк, безготівка валюта, термінали

У терміналах самообслуговування ПриватБанк продає валюту за безготівковим курсом. Щоб миттєво поповнити свою валютну картку або рахунок, достатньо авторизуватися в терміналі за допомогою будь-якої картки банку, вибрати меню «Банківські послуги» –> «Обмін валют», далі вибрати потрібну валюту, номінал і картку для зарахування коштів.

Нагадаємо, з 7 лютого 2019 року в терміналах самообслуговування ПриватБанку працює послуга купівлі готівкової іноземної валюти із зарахуванням гривні на картку або банківський рахунок.

Джерело

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023