Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк потрапив до рейтингу найкращих роздрібних банків світу

ПриватБанк визнано найкращим українським роздрібним банком року в глобальному ренкінгу Best Retail Bank Ukraine 2018, який щорічно публікує британський Global Banking & Finance Review.

банки світу, приват24, private24, ПриватБанкЗа даними видання, ПриватБанк визнано найкращим українським роздрібним банком за фінансовими показниками та часткою ринку. Також відзначили надихаючу стратегію інновацій банку, що підтримує тренд позитивних змін у світовому фінансовому співтоваристві.

Нагадаємо, в 2018 році ПриватБанк збільшив кількість роздрібних клієнтів на 1,5 млн – до близько 22 млн, при цьому практично кожен другий клієнт (майже 9 млн) є активним користувачем цифрового банку Приват24. За підсумками роботи в 2018 році ПриватБанк отримав 11,67 млрд грн чистого прибутку.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023