Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк підписав угоду з ProZorro про добросовісну конкуренцію в публічних закупівлях

Перший державний майданчик для проведення держзакупівель Zakupivli24, що створений ПриватБанком, підписав угоду з ProZorro про добросовісну конкуренцію в публічних закупівлях. Як ПриватБанк підписав угоду з ProZorro про добросовісну конкуренцію в публічних закупівляхповідомили в банку, з метою вдосконалення роботи всіх електронних майданчиків публічних закупівель та для запобігання демпінгу ProZorro ініціювала підписання додаткової угоди з учасниками ринку. Документ містить перелік етичних норм та зобов’язань діяти чесно та відкрито, методами добросовісної конкуренції, уникати проявів корупції та порушень.

ПриватБанк завжди дотримувався норм ведення тендерів, тому одразу підтримав ініціативу ProZorro. Для нас це стало просто декларуванням звичного формату роботи, – наголосив керівник Zakupivli24 Артем Калашников. – Але для багатьох учасників ринку це стане мотивацією йти на компроміси та домовлятися заради руху вперед та змін на краще.

Підписання цього документа важливе не тільки для залучення додаткових коштів, а й для протидії неетичній поведінці між майданчиками. Загалом документ підписали 14 провідних торгових майданчиків України.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023