Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк надав можливість своїм клієнтам сплачувати “комуналку” без жодних комісій

ПриватБанк продовжує розвивати технології, які дозволяють клієнтам сплачувати за комунальні послуги без відвідування банківських установ та абонентських відділів підприємств. До того ж такі сервіси не передбачають жодних банківських комісій із споживачів. Так, за допомогою фахівців банку, комунальники реалізували можливість сплачувати за послуги прямо на сайтах підприємств. В розділах “Оплата” або у наскрізних сторінках сайтів розташована кнопка “Оплата онлайн”, “Швидка оплата” чи “Оплата послуг”. Натиснувши на цю кнопку, клієнти оплачують “комуналку”, не виходячи з дому, за кілька хвилин без банківської комісії.

Після натискання на цю чарівну кнопку споживачеві залишиться лише ввести номер свого особового рахунку, обрати будь-яку карту ПриватБанку або карту інших банків і оплатити суму, що запропонована комунальним підприємством (ця ж сума буде зазначена у платіжці, що надходить споживачеві), – пояснює керівник напрямку платежів та переказів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Олег Дробицький. – За бажанням, споживач може відкоригувати суму.

У Харкові майже всі комунальні підприємства міста підключили на своїх сайтах сервіс швидкої оплати. Це зручно і комунальникам, і споживачам. Тому комунальники в цьому випадку взяли на себе сплату банківської комісії. Саме через це такий спосіб оплати найбільш вигідний клієнтам ПриватБанку.

У Харкові комунальні послуги можна швидко оплатити на сайтах: ЕнергозбутуВодопостачанняТеплопостачанняВивозу сміттяЖилкомсервісу. Лише за перший місяць роботи цього сервісу в обласному центрі у такий спосіб за комунальні послуги сплатили 1 600 клієнтів ПриватБанку.

Прес-служба ПриватБанку у Харківській області

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023