Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПРОБКА запрошує на драйвовий концерт HEART BEAT BRASS BAND (15.11)

Супер новина для всіх, хто знає, хто чув, хто любить якісний саунд, хто жити не може без танців! 15 листопада (четвер) у ПРОБЦІ пройде (а точніше – прогримить) шоу від унікальної в своєму роді групи HEART BEAT BRASS BAND.

Як завжди, заряд драйву подарують музиканти кожному, хто буде на танцполі танцювати в ритмі HBBB. Нас чекають не тільки старі хіти, а й абсолютно нові пісні, які прозвучать в особливому і неповторному стилі HBBB. HBBB – це самий драйвовий молодіжний брас бенд (духовий оркестр), який виконує тільки відомі хіти. HBBB може зарядити енергією і змусити танцювати навіть самих вибагливих музичних критиків.

Якщо ти ще не знайомий з цією групою, то у тебе є можливість познайомитися з творчістю HBBB і стати частинкою їх музичного шоу.

Працюємо 24/7
Початок вечора о 20:00
Купуйте квитки для себе і друзів: https://goo.gl/8EH5ER
Замовляйте столики онлайн: https://goo.gl/gb3py2
Детальна інформація за телефоном: 050 40 101 40

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023