Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПРОБКА: Новорічні корпоративи. Супергерої: ліга корпорацій (з 15.12 по 30.12)

Кожна компанія в Харкові – це Ліга супергероїв, яка розвивається на ринку, конкурує, заробляє, але при цьому – несе добро своїм клієнтам. Для того, щоб бути кращою компанією серед конкурентів, потрібно володіти «суперздібностями», такими як креативність, винахідливість, які піднесуть компанію до вершини бізнес-Олімпу. Тому новорічні корпоративи в ПРОБЦІ пов’язані з супергероями і супергеройством.

ПРОБКА Новорічні корпоративи. Супергерої ліга корпорацій Готуйте свої «надздібності», руки, ноги і розминайте голосові зв’язки, адже ми будемо веселитися, танцювати, співати, брати участь у розіграшах і отримувати подарунки від ведучого.

Вас чекають приголомшливі танцювальні номери у виконанні шоу-балетів Pa Studio, Al Dance. Вас привітає наш Дід Мороз і Снігуронька (або ж Чудо-жінка і Бетмен). У всіх буде можливість показати свої «надздібності» і навіть презентувати свого корпоративного антигероя.

На сцені ПРОБКИ одні з кращих кавер-гуртів міста, серед яких: DREAM WEST, MELL ROSE, CATS, Л’ЮЇС КЕРОЛ BAND (та інші), які подарують вам незабутні святкові відчуття і яскраві емоції.

Святкового настрою! Вибирайте будь-яку дату, і давайте проводить чудове закінчення трудового року – разом!

Замовляйте столики онлайн: https://goo.gl/JnBEwm
Або за телефоном:
(099) 121-70-70
(067) 121-70-70
(093) 121-70-70

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023