Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк заплатив півмільйона хакерам

У 2017 році ПриватБанк виплатив 512 тисяч гривень винагороди найактивнішим «хакерам» його електронних сервісів, які допомагають усунути потенційні вразливості електронних систем. Як повідомили в банку, за минулий рік премії отримали 127 «білих» хакерів, а з початку березня ПриватБанк відкрив для багхантерів спеціальний сайт, на якому зареєструватися в програмі та отримувати гроші стало ще простіше.

«Минулого року більшість сигналів наших багхантерів стосувалися не банківських комплексів, а маркетплейсу «ПриватМаркет», серед них – потенційні можливості підміни продавцями товарів цін під час оформлення покупки, своєчасно усунені баги з несанкціонованого редагування сторінки магазину-продавця, – говорить керівник Напрямку інформаційної безпеки В’ячеслав Нехороших. – Серед найпопулярніших банківських сервісів, таких, як Приват24, зараз знайти вразливості все складніше, але ми готові й надалі платити реальні гроші за кожне підтверджене повідомлення».

У 2012 році ПриватБанк став першою у світі банківською установою, що виплачує премії за пошук уразливостей своїх інтернет-систем. У програмі BugBounty беруть участь веб-ресурси в доменах *.privatbank.ua, *.pb.ua, privat24.ua, мобільні додатки ПриватБанку. Повідомити про потенційну вразливість сервісів банку та в разі її підтвердження отримати винагороду до 1 000 USD можна на сайті https://bugbounty.privatbank.ua.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023