Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк встановив банкомати та термінали у київському метро

ПриватБанк запустив свої банкомати та термінали самообслуговування в холах центральних станцій київського метро: «Хрещатик», «Театральна» та «Арсенальна». Сьогодні на цих станціях працюють банкомати ПриватБанку та 9 терміналів самообслуговування, які дозволяють робити платежі та будь-які інші банківські операції.

ПриватБанк накриває мережею київське метроПасажири столичного метро отримали довгоочікувану можливість користуватися банківськими послугами дорогою на роботу або додому, – зазначає керівник напрямку «Роздрібний бізнес» ПриватБанку Олексій Шабан. – Не зважаючи на те, що реалізація цього потрібного людям проекту через технічні труднощі тривала більше року, ми разом із метрополітеном сподіваємося завершити обладнання банківськими комплексами всіх найбільших станцій підземки до нового року.

Як повідомили в банку, відповідно до проведеного відкритого конкурсу та підписаної угоди ПриватБанк планує встановити 52 банкомати та 149 терміналів самообслуговування на 47 станціях метро.

Джерело

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023