Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк виплатить винагороду 75 000 грн за впіймання грабіжників банкомата на Рівненщині

ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 75 000 грн за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які пограбували банкомат в селі Оженин Рівненської області.

Як повідомили в Службі безпеки банку, злочин було скоєно, імовірно, в ніч на 29 січня. Факт розкриття сейфової частини банкомата був зафіксований співробітниками банку вранці. Співробітники СБ банку, слідчі поліції з’ясовують всі обставини злочину та встановлюють факти, що вказують на осіб, які можуть бути до нього причетні.

ПриватБанк оголосив нагороду 75 000 грн за будь-яку інформацію, що допоможе встановити й затримати зловмисників. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34 або на e-mail: security@privatbank.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023