Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк відкриває в Дніпрі школу фінансового комфорту для пенсіонерів

ПриватБанк та міська рада Дніпра підписали договір про співпрацю в рамках «Університету третього віку», який дає старт новій освітній ініціативі банку – школі фінансового комфорту для пенсіонерів. Як повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл, пілотний проект цієї програми запускається саме в Дніпрі – найбільш «просунутому» українському місті щодо питань розвитку електронних послуг і соціального захисту жителів міста. Слухачам «Університету третього віку» банкіри проводитимуть практичні курси комп’ютерної та смарт-грамотності, навчать користуватися банківськими послугами не виходячи з дому, економити та заробляти на банківських програмах.

Спільний із мерією Дніпра проект фінансової інклюзії, що став першим таким масштабним проектом у місті та й у всій Україні, допоможе людям старшого покоління відкрити для себе не тільки зручні цифрові банківські послуги, а й активно користуватися сучасною технікою для спілкування, роботи та відпочинку, – зазначив Петр Крумханзл. – Черги пенсіонерів біля банківських кас для оплати комунальних квитанцій – такий стереотип української банківської системи відходить у минуле. Наші передові послуги допомагають пенсіонерам заощадити час і сили на відвідування банків.

Ми раді, що найбільший банк України став партнером «Університету третього віку», що все більше жителів міста старшого віку зможуть отримати нові цікаві та корисні знання й навички, – сказав керівник департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Дніпра Артем Ніделько. – Досвід такої співпраці є унікальним не тільки для міста, але й усієї України, ми просуватимемо його й надалі.

Для слухачів найбільшого в Україні «Університету третього віку» в Дніпрі фахівці банку підготували кілька цікавих програм, що допоможуть легко освоїти комп’ютери та смартфони, підключитися до електронного й мобільного банку, отримувати пенсію, планувати витрати й оплачувати рахунки за допомогою банківських карток і мобільних додатків.

Фінансова інклюзія – це не лише залучення все більшої кількості людей у банківську систему, можливість користуватися зручними й безпечними банківськими послугами, це передусім можливість підвищення якості життя людини, – зазначає керівник напрямку «Маркетинг і менеджмент» ПриватБанку Микола Щербина. – Ми залюбки включилися в роботу над цим проектом, оскільки банк завжди дбав про своїх клієнтів-пенсіонерів. Зробити їхнє життя комфортнішим, цікавішим – це пріоритетне завдання найбільшого державного банку.

Після старту пілотного проекту в Дніпрі ПриватБанк планує відкрити такі ж школи фінансового комфорту для пенсіонерів у столиці та інших найбільших містах України. Сьогодні в Україні через картки ПриватБанку отримують пенсію понад 3,5 мільйонів пенсіонерів, з них більше ніж 500 000 у Дніпрі й області.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023