Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк у Харкові запрошує на роботу інкасаторів

ПриватБанк із самого початку військового конфлікту на Сході України підтримував і підтримує захисників держави. Згідно із законом, всі мобілізовані співробітники зберегли робочі місця. Благодійний фонд банку, завдяки клієнтам, надає допомогу на придбання медикаментів та медичного обладнання для поранених, засобів захисту та транспорту для бійців на фронті.

Всі демобілізовані співробітники повернулися на свої робочі місця, – розповідає керівник напрямку трудових ресурсів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Ігор Попов. – Ветеранам АТО, які раніше не працювали у банку, ми пропонуємо роботу. Перш за все – це робота інкасаторів. Тут не треба спеціальної освіти, головне – військовий досвід, водійські права, фізичні та моральні якості.

Вакансія водія-інкасатора може зацікавити не лише ветеранів, а і всіх, хто відслужив в армії. Заробітна плата конкурентна на ринку праці. Крім постійного окладу водії-інкасатори отримують бонуси, розмір яких залежить тільки від якості роботи. Сукупний дохід складає 16 300 грн. Дохід кращих співробітників – 31 000 грн. Офіційне оформлення та повний соціальний пакет гарантує захист і впевненість у завтрашньому дні.

Робота складна, але дуже цікава, – продовжує Ігор Попов. – Дружній колектив та військова взаємовиручка сприяють швидкій адаптації. На час стажування банк гарантує виплату заробітної плати у повному обсязі а також компенсує витрати на отримання дозволу на користування зброєю. Банк також проводить регулярні тренування із вогневої підготовки.

Обладнання інкасаторських автомобілів повністю відповідає вимогам Національного банку України та світового рівня технологій безпеки. У цих авто застосовується найсучасніша броня, яка дозволяє зробити автомобілі більш легкими при забезпеченні необхідного рівня безпеки і комфорту людей. До кінця року інкасаторська служба ПриватБанку отримає 80 нових авто. Харківське регіональне управління вже отримало 4 нових Мерседеси. У найближчі три роки банк планує заміну всього автопарку з 240 автомобілів.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023