Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк спрямує на фінансування малого бізнесу 8 млрд грн у 2019 році

У 2019 році ПриватБанк планує спрямувати на програми фінансування українського підприємництва не менше 8 млрд грн. Про це повідомив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. За його словами, за підсумками 2018 року обсяг фінансування ПриватБанку малого та середнього бізнесу перевищив 6 млрд грн, а найбільш популярною в країні програмою фінансування підприємців залишається «КУБ» (kub.pb.ua: «Країна успішного бізнесу»).

На сьогодні через «КУБ» банком профінансовано 59 000 бізнес-проектів підприємців. За рахунок простої процедури оформлення кредиту та зниження банком ставок за такими кредитами малому бізнесу програма залишається найбільш затребуваною серед підприємців усіх регіонів, – зазначає Сергій Клюєв. – Новими напрямами фінансування в цьому році стали спеціалізовані програми лізингу, «заточені» під малий бізнес.

За даними банку, з початку запуску в 2018 році лізингу з онлайн-рішенням на lizing.pb.ua та надання кредитних ліній на модернізацію бізнесу спрямовано понад 1 млрд грн фінансування. При цьому PryvatBank spryamuye na finansuvannya maloho biznesu 8 mlrd hrn u 2019 hoduоформлення лізингу автотранспорту стало максимально доступним завдяки безпрецедентним пропозиціям «Лізингу авто» від 0,01% річних для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Ознайомитися з умовами усіх програмам фінансування ПриватБанку для малого та середнього бізнесу можна на сайті kredit.pb.ua.

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у 2018 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 57,4% українських юридичних осіб та 72,9% приватних підприємців.

Джерело

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023