Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

ПриватБанк планує в 2018 році отримати понад 4 млрд грн прибутку

ПриватБанк планує отримати понад 4 млрд грн прибутку за результатами роботи в 2018 році. Як повідомила прес-служба банку, такі показники прибутку закладено в бюджеті ПриватБанку, що затверджений 18 грудня Наглядовою радою ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Згідно з документом, наступного року ПриватБанк залишиться номером один за обсягами залучення коштів клієнтів. Також заплановано зростання якісного кредитного портфеля за рахунок участі в державних кредитних програмах, подальшої підтримки розвитку малого та середнього бізнесу, активного просування програм споживчого кредитування населення.

Протягом наступного року банк планує забезпечити рівень регулятивного капіталу близько 15 млрд грн з адекватністю в межах 14–15%. Найбільший державний банк залишиться й найбільшим платником податків до бюджету України, збільшивши розмір бюджетних платежів до 11 млрд грн.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023